TIDSBOKNING

KLICKA HÄR TILL TIDSBOKNINGEN >

Du kommer väl endast frisk och symptomfri till mottagningen, och har inte haft kontakt med någon nedsmittad i Covid-19. Jag önskar att du också högaktar min hälsa och kommer efter en utlandresa till mottagningen efter din 2 veckors karantän.

Hyvinvointipalvelu Vidalente har fortsatt sin verksamhet normalt trots Koronan. Jag är vaccinerad 2 ggr mot Covid-19 och är frisk och symptomfri. Jag sköter om handhygien och att ytor desinficeras såsom normalt och lite extra. Kunden har också möjlighet att tvätta sina händer både före och efter mottagningen om hen så önskar. 

Hyvinvointipalvelu Vidalente verkar i Borgå i Kiropraktiikka Atlas utrymmen på Lundagatan 16. 

Ifall du inte hittar en passlig tid från tidbeställngen, var vänlig och skicka epost till adressen ninja@vidalente.fi eller skicka sms till numret 0503828178 . Jag kontaktar dig tillbaka ifall jag inte kan svara just då. Jag inte svarar  i telefonen, då jag har en kund på mottagningen, så ha tålamod :)

Observera, att avbokning ska ske senast 24 h före bokad tid. Massören har rätt att ta betalt 50% av tjänstens pris om tiden avbokats under samma dygn eller om kunden inte anländer alls till sin bokade tid. Du kan avboka din tid via länken i bokningsbekräftelsen du fått per epost eller genom att ringa / skicka sms till Vidalentes telefonnummer 0503828178.

Betalningssätt: bank- och kreditkort, kontant, MobilePay, Smartum hierontaetu, ePassi hyvinvointi, Gifti nätaffären, räkning (vid köp av seriekort / presentkort).