AJANVARAUS

HUOM! Tulethan vastaanotolle vain terveenä ja oireettomana, sekä itsesi vuoksi että minun vuokseni.

Hyvinvointipalvelu Vidalente toimii Porvoossa Kiropraktiikka Atlaksen tiloissa osoitteessa Lundinkatu 16. 

Mikäli et ajanvarauksesta löydä sopivaa aikaa, ole ystävällinen ja lähetä minulle sähköpostia ninja@vidalente.fi tai lähetä tekstiviesti 0503828178 . Olen sinuun takaisin yhteydessä, mikäli en juuri silloin pysty vastaamaan. 

HUOM! En vastaa puhelimeen hieronta- /akupunktiohoidon ollessa kesken, joten maltathan.

Huomaathan, että peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Silloin toisella asiakkaalla on mahdollisuus varata vapautunut aika. Koronan aikaan voit tietenkin perua aikasi milloin tahansa samankin päivän aikana, mikäli sinulla on koronan tai flunssan oireita. Hierojalla on oikeus laskuttaa 50% palvelun hinnasta, mikäli aika on peruttu saman vuorokauden aikana tai asiakas ei saavu sovittuun aikaan ollenkaan. Voit perua aikasi varausvahvistuksessa saamasi linkin kautta tai soittamalla / tekstaamalla Vidalenten puhelinnumeroon 0503828178.

Maksutavat: 

• Pankki- ja luottokortit

• Käteinen

• MobilePay

• Smartum hierontaetu

• Epassi hyvinvointi

• Edenred hierontaetu

• Lasku (ostaessasi sarja- / lahjakortin).


Hyvinvointipalvelu Vidalenten rekisteriseloste

Yleistä

Koulutettu hieroja, terveydenhuollon ammattilainen ja yrittäjä kerää asiakkaistaan hoidon ja asiakassuhteen kannalta olennaiset tiedot. Ammatinharjoittaja on vastuussa keräämistään asiakastiedoista, niiden säilyttämisestä ja suojaamisesta. Koulutettu hieroja on vaitiolovelvollinen ja asiakastiedot ovat lain mukaan salassa pidettäviä.

Rekisterinpitäjän on henkilötietolain mukaisesti pidettävä rekisteriseloste esillä jokaisen saatavilla.

Rekisteristä vastaa

Ninja Lang / Hyvinvointipalvelu Vidalente

Lundinkatu 16

06100 Porvoo

050 3828 178

ninja(at)vidalente.fi

Tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn tarkoituksena on turvata asiakkaalle mahdollisimman hyvä ja turvallinen hoito, sekä toimiva asiakassuhde. Tietoja, jotka eivät ole hoidon tai asiakassuhteen kannalta olennaisia, ei kerätä. Kerättävät tiedot ovat tarkoitettu potilasturvallisuuden huolehtimiseen, palvelujen tuottamiseen sekä asiakassuhteen ylläpitämistä ja kehittämistä varten

Noudatettavat lait ja asetukset

Henkilötietolaki - 523/1994

Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä - 559/1994

Laki potilaan asemasta ja oikeuksista - 785/1992

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus potilasasiakirjoista - 298/2009

Rekisteriin kirjattavat tiedot

Asiakasrekisteriin kirjattavat tiedot koostuvat henkilötiedoista, terveydentilasta, ja hoitotapahtumaa koskevista tiedoista, sekä asiakkaan itsensä antamista lisätiedoista.

Tietoihin lukeutuvat asiakkaan nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut mahdolliset yhteystiedot, hierontaan tulon syy, esteet hieronnalle, asiakkaan terveydentila, mahd. allergiat, leikkaukset, käytössä olevat lääkkeet, aikaisemmat hoidot, hoidon alkutilanne - asiakkaan työn luonne, harrastukset, arki- ja työpäivään liittyvä ergonomia sekä muu hoidon suunnittelun ja toteutuksen kannalta olennainen tieto, tehdyt liiketestit, hoitopäivämäärät ja -aika, annettu hoito ja ohjaus sekä siihen liittyvät muistiinpanot.

Tietojen kerääminen

Tiedot kerätään asiakkaan yhteydenotoista, asiakastietolomakkeesta, alkuhaastattelusta sekä hoidon aikana saadusta lisätiedosta ja keskustelusta. Sähköpostin ja nettisivujen kautta tullut, hoidon kannalta olennainen tieto voidaan myös kerätä.

Henkilötietojen luovuttaminen EU-maiden ulkopuolelle

Asiakastietoja ei siirretä, säilytetä tai luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteri säilytetään salasanalla suojatussa sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä ja siihen liittyvät asiakirjat säilytetään lukitussa säilytystilassa.

Tietojen luovuttaminen

Asiakkaalla on oikeus saada nähtäväksi ja tarkastettavaksi hänestä kerätyt tiedot sekä saada korjatuksi väärät tiedot. Asiakkaalla on myös oikeus saada halutessaan kopiot asiakastietolomakkeestaan sekä tietoa hänestä kerätystä tiedosta. Tietoja voidaan lain sallimissa rajoissa luovuttaa viranomaisille. Asiakastietolomakkeen tiedot luovutetaan pääsääntöisesti kopioina tai lausuntoina, jolloin asiakasrekisteriin tehdään merkintä niihin sisältyvien tietojen luovuttamisesta ja luovutuksen peruste. Merkintä tehdään myös, mikäli asiakas kieltää tietojensa luovuttamisen.

Lisätietoja Ninja Lang / Hyvinvointipalvelu Vidalente